Desdichado [24579]: Nemůže, ale jemu jde o to se naprásknout, ne si pochutnat :-)
To máš jako když nechápu, proč Pohlreicha tak hrozně tenkrát sral Babica. Vždyť mu nekonkuroval.
Pohlreich vaří pro ty, kdo si chtějí POCHUTNAT, Babica vařil pro ty, co se chtějí LEVNĚ NAJÍST.
Jistě, byly to občas prasečiny, ale... fakt si Pohlreich myslí, že by k němu do hotelů chodili dělňasové, co tam kousek kopou příkop, aby si k obědu dali Pohlreichovy spaghetti aglio olio za dvě stovky či už asi dneska, protože "ty nejlepší suroviny a taky práce"? Těm jde o to se nacpat - stejně jako Garfieldovi.
Až si budu chtít objednat nazdobené nic, dát za to pětikilo a odcházet hladovej, mám na výběr mezi Pohlreichem a michelinskými restauracemi... mě tak napadlo tohle
Výňatek:
Karlínská restaurace Eska dostala ocenění Bib Gourmand, což značí, že se zde podle průvodce servíruje výjimečné jídlo za dobrou cenu. Zda je smaženka s cibulí za 135 Kč, vepřový jazyk s křenem za 298 Kč či krupicová kaše za 165 Kč rozumnou cenou, už je pak věcí názoru.
A to je ten článek pět let starej... no to by mě zajímalo, kdo jim do těch restaurací chodí, pokud ne snobáci nebo turisti. Pokud "smaženka s cibulí" je to, čemu říkám "chleba ve vejci", tak sto třicet korun? Přičemž dneska to bude podstatně víc?
Wtf??? To bude nějakej domácí chleba pečenej přímo tam, čili nejčerstvější, jak může bejt, vejce od šťastných slepic, které mají každá vlastního ošetřovatele a ten jim po každém vejci lechtá kloaku pavím brkem a obsluha mi při konzumaci bude hrát do ouška na housle, ne?
No prostě... pokud si to někdo chce dát, ať dá, ale pro průměrného člověka tohle není, aspoň pravidelněji.
Takže by mě zajímalo, jakej "frmol" ohledně zákazníků tyhle restaurace mají :-) |