Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Archiv klubu LABUŽNÍK [ŽP: 8 týdnů] (kategorie Koníčky) moderují Šéf Lopuchu, Anka.

Oblíbené speciality vašich nej restaurací příp. recepty na ně jsou samozřejmě vítány

K dobrému jídlu semozřejmě patří také dobré pití! Pokud máte rádi víno, je tu spřátelený klub o víně
a pokud raději něco míchaného, je tu další spřátelený klub Koktejly
A samozřejmě nemohu vynechat ani další spřátelený klub recepty a popisy, se kterým tento pojí opravdu dost ;-)




AKTUÁLNÍ LABUŽNICKÁ AKCE:


Kde: U Veverky (Eliášova 324/14, Praha 6)
Kdy: pátek 19. 2. od 17:00
Účast potvrďte v anketě.


Pro větší přehlednost prosím pište název podniku do titulku zprávy vč města, kde se nachází.
A pro ty, kteří podnik neznají prosím uvádějte alespoň přibližnou adresu (ono pomůže i takové zpřesnění jako "u zimního stadionu" apod.)!
Děkuji
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu. Práva vám může přidělit moderátor klubu. Požádejte ho v soukromé poště.

[ 2971 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
johnny10 7.5.2010 08:56  2733
Šéfe, šéfe!

odpoved pohlreicha mackovi a nasledny komentar macka. u me tak 1:1..
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 6.5.2010 13:14  2732
Prkénko klobás a sušenné šunky s kremžskou hořčicí :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 6.5.2010 13:14  2731
Akorát ty buchtičky nevidím v lístku. Zato tam vidím "bujabézu" a to bych si dala.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 6.5.2010 13:09  2730
Ne že bych si nějak na sladkých jídlech ujížděla, ale tak nějaký další tematický výlet by se hodil.
nell Nell Etiam si omnes, ego non 6.5.2010 12:19  2729
vinylty by byly jako moučník:)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 6.5.2010 12:15  2728
U Básníka pánve je dobrá hospa, výborný steaky.
nell Nell Etiam si omnes, ego non 6.5.2010 12:04  2727
nešli byste?
Nejlepší buchtičky se šodó připravují v restauraci U Básníka pánve
vinyl vinyl - ...jen si hraju 5.5.2010 09:12  2726
Anka: Díky, takže můj dojem byl správný.

phailo: je ovšem pravda, že tam všichni chodí kvůli Ano, šéfe a pak chce každý být chytrý, tak jako Macek, jako že to nic moc nebylo. Při několiksa předchozích návštěvách jsem byl spokojen velmi. Tím nechci Pohlreicha omlouvat, už jsem říkal, že by si měl vychovat zdateného zástupce, aby kvalita takto nekolísala. Zvlášť kvůli svému pořadu je snadný terč.

Já tedy sedávám u kuchyně, jen když je do ní vidět, tak jako kdysi v Brasserii M, nebo v Galerii. Zážitek ze smíchaných vůní všech jídel mi nic úžasného nepřijde, stačí vůně jídla na mém talíři.
phailo phailo aut vincere aut mori 5.5.2010 00:26  2725
vinyl [2722]: Měl jsem podobnou zkušenost z Imperialu, už jsem popisoval, obecně se to
povídá

I já, jak už jsem zde rovněž psal. To mi přijde jako už příliš mnoho náhod...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 4.5.2010 19:58  2724
Poštulka jako odpověď MackoviMilý Miroslave,

když jsem četl vaši recenzi restaurace Divinis, s pochopením jsem se usmíval. Nechci hájit Pohlreicha, sám ho často kritizuju, ale z vašeho článku bohužel čouhá, že jde o účelovou zakázku (nikdy by mne nenapadlo v recenzi kritizovat hrbolatý stůl). Navíc jste se dopustil dvou chyb. Například: sezona chřestu začíná v Evropě až 20. dubna, vy jste navštívil Divinis čtrnáctého. Neseriózní podniky sice nabízejí chřest už před dvacátým, jde však pouze o chřest peruánský. To byste jistě nechtěl. Za druhé: názor paní Marcelly Hazan nebere v Itálii nikdo vážně, je slavná pouze v Anglii. Bezesporu nejslavnější italští autoři italské kuchařské knihy Carnacina a Veronelli nikde netvrdí, že vitello tonnato musí nutně být naloženo 24 hodin v tuňákové omáčce, dělají to jenom někteří kuchaři, spíše aby na sebe upozornili. Navíc Pohlreich na jídelním lístku nepíše, že jde o vitello tonato. Nakonec ještě osobní poznámku: já sám sedávám u toho stolu, který je přímo u dveří do kuchyně. A sedávám tam proto, abych tu libou vůni mohl cítit.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 4.5.2010 09:23  2723
Abych nekecala, tak ti to konkrétně radši všechno řeknu až večer (budu u zdroje). Ale co si pamatuju zaručeně, tak vysvětlil, že oficiální chřestová sezóna tou dobou ještě nebyla. A ten smrad z kuchyně, který Mackovi vadil, je vůně, kvůli které si Poštulka zásadně objednává stůl u dveří do kuchyně.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 4.5.2010 09:14  2722
johnny Měl jsem podobnou zkušenost z Imperialu, už jsem popisoval, obecně se to povídá, ale Macek ho tady jen chtěl setřít, typické. :-)

Anka: Co mu odpověděl Poštulka? Mě se nezdálo to vitello naložené 24 hodin v tonnatu, to slyším poprvé. Taktéž na chřest mi přijde ještě brzo.

anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 4.5.2010 08:49  2721
johnny10Bylo publikováno v Týdnu. A v dalším Týdnu mu na to odpověděl Poštulka. Nebyla jsem tam, zdaleka nemám tolik zkušeností a znalostí jako oba pánové, ale z obou uvedených textů mi vyšlo, že Macek se prostě rozhodl, že to Pohlreichovi natře za každou cenu a s tím tam už šel. Něco mu Poštulka vyvrátil poměrně pádně, něco se zdá, že jsou jen subjektivní pocity obou pánů (jednomu to tam smrdí, druhému naopak právě ten smrad voní), dle kterých těžko hodnotit a něco bude skutečně lemplovina personálu. Každopádně z Macka jsem už při prvním čtení měla nepříjemný pocit negativní zaujatosti a trochu mě tím dráždil. (A to já rozhodně nejsem z těch, kteří Macka vždycky nesnášeli.)
johnny10 4.5.2010 08:25  2720
Tak takhle tedy ne, šéfe!

zajimave, mate nekdo podobnou zkusenost?
domi Domi When things go wrong don´t go with them 10.4.2010 00:27  2719
už se těším, budou v úterý:)

[ 2971 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

TOPlist (c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt