Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Archiv klubu LABUŽNÍK [ŽP: 8 týdnů] (kategorie Koníčky) moderují Šéf Lopuchu, Anka.

Oblíbené speciality vašich nej restaurací příp. recepty na ně jsou samozřejmě vítány

K dobrému jídlu semozřejmě patří také dobré pití! Pokud máte rádi víno, je tu spřátelený klub o víně
a pokud raději něco míchaného, je tu další spřátelený klub Koktejly
A samozřejmě nemohu vynechat ani další spřátelený klub recepty a popisy, se kterým tento pojí opravdu dost ;-)




AKTUÁLNÍ LABUŽNICKÁ AKCE:


Kde: U Veverky (Eliášova 324/14, Praha 6)
Kdy: pátek 19. 2. od 17:00
Účast potvrďte v anketě.


Pro větší přehlednost prosím pište název podniku do titulku zprávy vč města, kde se nachází.
A pro ty, kteří podnik neznají prosím uvádějte alespoň přibližnou adresu (ono pomůže i takové zpřesnění jako "u zimního stadionu" apod.)!
Děkuji
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu. Práva vám může přidělit moderátor klubu. Požádejte ho v soukromé poště.

[ 2971 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 23.2.2010 20:54  2592
Marco [2591]: Ona spis chtela zjistit, jestli ses uz naucil linkovat :)
marco Marco 23.2.2010 15:06  2591
zblunce : myslel jsem že jsou již tak provařené že netřeba :
ad u Bezuchů - nejlepší na polední hotovky - a večer na tatarák.
ad v Polích - hodně lidí tam z Prahy jezdí jen na jídlo či "za Mahulenou" - ale chce to alespoň na jednu noc, stojí to za to

http://ubezuchu.ic.cz/
http://www.penzionvpolich.cz/
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 23.2.2010 14:58 - Oblíbené kluby (22:43) 2590
jinak co se tataraku tyce, tak uz tady diskuse jednou probehla - dokonce testovaci navsteva :-)
ja miluju ten v hospode Pod Slavinem a uz se nemuzu dockat, az si ho zase nekdy za rok dam :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 23.2.2010 14:57 - Oblíbené kluby (22:43) 2589
Marco [2587]: co takhle nejake linky
smudla 23.2.2010 14:39  2588
uzasny tatarak je aj v restauraci Pod Lesem-Radotin :-)
marco Marco 23.2.2010 14:33  2587
jinak o víkendu jsme se byli zase povalovat, opíjet a přejídat v oblíbeném pensionu V polích.
Když jsem nastoupil v sobotu k obědu, dočetl jsem se na tabuli že dnes nabízí krom jiného černé fazole - dostal jsem na ně strašnou chuť a zašel do kuchyně diskutovat s čím žebych si je tak dal, jenžto uzené nebylo.
Tak mi kuchař - potměšile - doporuřil pečené "kolínko"...
Tak velké prase opravdu nevím kde sehnali - bylo to výborné - ale toho fernetu abych se do večeře vzpamatoval...
marco Marco 23.2.2010 14:29  2586
nejlepší tatarák v Praze dělají samozřejmě u Bezuchů.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 23.2.2010 10:37  2585
Na Kopci dělají všechno výborně :-)
triss triss 23.2.2010 10:28  2584
když už je řeč o tataráku, výborný a neobvyklý prý dělají Na Kopci, nebyl by zájem o návštěvu?
johnny10 22.2.2010 20:40  2583
zbluncemas pravdu, omlouvam se
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 22.2.2010 19:19 - Oblíbené kluby (22:43) 2582
neni tohle spis do Receptu???
johnny10 22.2.2010 18:38  2581
vinylsuper, dik!
vinyl vinyl - ...jen si hraju 22.2.2010 17:58  2580
johnnyDávám kapary, přijde mi to moc dobrá kombinace,pak cibule, sůl, pepř, hořčice jen málo, , žloutek, nic dalšího, mám rád když vynikne chuť masa. Ale nedělám ho moc často, protože nemám mlýnek na maso a škrábat jsem línej
johnny10 22.2.2010 17:24  2579
vinylja tabasco ani worchester taky moc nemusim. itala jsem vcera sledoval, ale to kapary se mi tam moc nezda. tak jak delas ty svuj oblibeny recept na tatarak? ja to zkusim podle tebe, prijde mi, ze mame dost podobne chute co to tu tak ctu:-)..
vinyl vinyl - ...jen si hraju 22.2.2010 17:17  2578
johnnyDíky za důvěru, ale těch receptů je fakt hodně a každej si tam dává, co má rád. Třeba včera ital dělal moc pěknej, http://www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/tartara-di-carne/ ale já nemám rád vorčestr, tabasco a podobný záležitosti, takže bych je vynechal. Ale kapary jsou dost obvyklý. Ale "klasicky cesky tatarak" ? To se opravdu necítím povolán.

[ 2971 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt