Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Archiv klubu Co právě jíte? [ŽP: 1 týden] (kategorie Život (nejen) Lopušáků) moderují Tigo, stanny, Wronski.
Nechala jsem se inspirovat kluby Co právě poslouchám a Co právě čtete, a jelikož si uvědomuju že neustále do nějakých klubů tahám jídlo a vyprávím co jsem měla k snídani či obědu rozhodla jsem otevřít si vlastní klub.
Třeba mě to bude inspirovat k tomu co posnídat, nebo uvařit. Nechť podobně služí i vám.
Tak tedy - Co právě jíte?

Spřízněné kluby:
Koktejly
Diety :o))))
recepty a popisy
víno

Zajímavé odkazy:
Gurmetklub
Labužník doporučuje

  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu. Práva vám může přidělit moderátor klubu. Požádejte ho v soukromé poště.

[ 15658 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.11.2004 21:18  2694
nikitaMáma takhle dělá utopence a dává přísný zákaz na týden! Jenže zákazy jsou od toho, aby se porušovaly...
nikita 1.11.2004 21:17  2693
AnkaNo to mi povídej! Já kolem toho vždycky chodím a pomalu se mlátím přes ruce,abych to hned nesnědla. :-)
mejdan 1.11.2004 21:16  2692
scalex-> díkys.

nikita-> já se o to jednou pokoušel a výsledek byl, že všechno pohltil záchod :) každopádně díky, slečno :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.11.2004 21:16  2691
NikitaVíš, co je na tom receptu nejsložitější? Nechat to tři dny ve špajzu.
scalex Scalex 1.11.2004 21:15  2690
Anka: klikni si na odkaz za mým nickem, na mém blogu je to momentálně poslední příspěvek (první na stránce).
scalex Scalex 1.11.2004 21:13  2689
Mejdan: klub Recepty a popisy, příspěvek číslo 1035 (nebo nech vyhledat autor:Scalex, text: hermelín). Ovšem nejsem slečna.
nikita 1.11.2004 21:13  2688
MejdanJá občas nakládám.
Rozkorojim ho napůl a vnitřek (obě půlky) posypu paprikou a provensálskym kořením a zase připlácnu.Pak ještě to samé na povrchu.Dám do sklenice a zaleju olejem.Hodim do toho nějakej bobkovej list a taky feferonky.A pak to dám do špajzu.Za tři dny uplně teče. :-)
mejdan 1.11.2004 21:12  2687
anka-> já to za chvíli asi podchytim čínou a k tomu pěkně pivko :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.11.2004 21:11  2686
scalexJak se správně suší hovězí? Taky bych si dala!

Mejdan: Na takovéhle libůstky mají lepší cit chlapi, musím uznat:)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.11.2004 21:10  2685
MejdanJen vyprávěj, já už to tu podchytila chlebem s debrecínkou:)
scalex Scalex 1.11.2004 21:09  2684
Právě jím vlastnotroubně usušené hovězí maso s drceným bílým pepřem.
mejdan 1.11.2004 21:09  2683
nikita-> chutě jsou pro život důležitý, tak nic nemaž :)

mimochodem, je tu nějaká slečna, co by poradila dobrej recept na naložení hermelínu? jaký koření, na jak dlouho, atd.? snad bych to mohl zvládnout :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.11.2004 21:09  2682
NikitaTo teda vymaž! Že se nestydíš, zavádět sem takové móresy! Po o půlnoci chutná nejlíp. :))
nikita 1.11.2004 21:06  2681
Teda, já když to tu čtu,tak mám skoro poslintanou klávesnici.Naposled jsem jedla v 5 a snažím se dodržet,že pak už nic. Já tenhle klub snad vymažu z oblíbených. :-)))
mejdan 1.11.2004 21:04  2680
anka-> no, tenhle hermoš byl moc dobrej.. ale lepší byl na Svatováclavský pouti, kde jsem si dal dva za sebou.

ale dost, nebudu ti dělat chutě :)

[ 15658 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt