Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Archiv klubu DOMÁCNOST [ŽP: 8 týdnů] (kategorie Svět kolem nás) moderuje Macca.
Vítejte. Klub o vsem, co se tyka domacnosti, domu, bytu...

Užitečné odkazy:
- Podlahy - co a jak
- Porovnání nákladů na vytápění podle druhu paliva
- Jak vybrat správnou pračku... (idnes.cz)
- Podle čeho vybírat koupelnovou baterii? (idnes.cz)
- Vydrží baterie skutečně i 20 let? (idnes.cz)
- Jak vybrat to správné okno
- Dřez a baterie: jak vybrat ty správné? (idnes.cz)
- Moderní kuchyně: jednoduchá a praktická (idnes.cz)
- Kupujete lednici? Na co si dát pozor (idnes.cz)
-------------------------------------
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu. Práva vám může přidělit moderátor klubu. Požádejte ho v soukromé poště.

[ 13833 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 7.12.2004 12:24  1934
Dotazkoupila jsem si někdy na jaře v Ikee takovou tu nádobu na filtrování vody, jenže v Ikee už je nemají a tím pádem ani náhradní filtry. Netušíte, jestli jde do toho dát i jiný a kde mají největší výběr?
shelle Shelle - Good Service 7.12.2004 10:51  1933
priznam se, ze spojeni "jednoduche" a "2-3 dny" me trochu .... no mate :)
tvx tvx Myslet si, že svět je JEN takový, jak - ho v daný čas můžeme pochopit je hloupé. 7.12.2004 10:48  1932
a tady kdyby někdo chtěl dělat chleba z pravého kvásku místo kvasnic
a fotky kvásku
a chleba

foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 7.12.2004 10:27  1931
shelleJá liju vodu a sypu suroviny do nádoby předtím, než ji dám do té pekárny.
shelle Shelle - Good Service 7.12.2004 09:39  1930
Vandotuna receptu je na tech strankach, co jsem davala ...

tou pouli ma byt, ze se nahore nefoukne, tatinek jako spravny PrahoMoravak ma vlastni slovnik, aby predesel zmateni obou stran ...

kucharka s par recepty snad byva ke kazdemu navodu ... nejprehlednejsi mi prijdou ty pece tady ...

jinak myt bys vlastne mela jen tu nadobku, v ktere peces, ale musis sypat opatrne suroviny, abys je prave nemela kolem ...

foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 7.12.2004 09:03  1929
VandaJá mám jen dvě hnětací vrtulky, žádný miniháček. A před pečením se dají taky vyndat, jenže já ten správný okamžik většinou prošvihnu.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 7.12.2004 08:51  1928
shellejé, to jsem ráda, že už pečete. Jen nevím, co je to "poulí" (su z Moravy) to jako že se nafukuje nebo nějak drobí nebo se odděluje kůrka? Potřebuju přeložit ;o))
A ten háček a vrtulka stačí i na tužší těsto? Vyděláváte i ten miniháček? Jak sloužitá je údržba - mytí? Je nějaká přiložená kuchařka s recepty? Ježíš, já jsem zvědavá. Možná si ji naložím ještě pod stromek, tak sháním info a dobré zkušenosti. Z mého okolí ji nikdo nemá. Tady spíš narazím na chleba v klasické peci - ještě moje babička měla pec na chleba jako součást domu ;o)) (nic proti němu, ale je to pracné a správnou teplotu musíš trefit zkušeností)
shelle Shelle - Good Service 6.12.2004 20:52  1927
Vandajinak přípravu jsem zažial s u sestřenky ... vážila jsem ...

dělaly jsme obyč. tmavý celozrnný ... do té misky jsme nasypaly suroviny, nalily vodu, anstavily časovač a ráno to bylo ...

pokud jde o háky, některé mají jeden, jiné dva a některé snad žádné ... háky můžeš a nemusíš vyndat po smíchání těsta ... jinak je vyndáš po upečení, někdy trošku zatuhnou ....

já jsme koupila Kenwood, někde dole je odkaz ... tam není přímo hák (vypadají jako ty hnětače z ručního šlehače), ale minháček, dole na dně, taková vrtulka ...
shelle Shelle - Good Service 6.12.2004 20:49  1926
Vandoja ji nakonec koupila ... právě jsme po testování druhého chleba ...

výrobu zatím měl na starosti tatínek, stěžuje si jen na to, že se mu "poulí" ... tak chce zkoušet jiné mouky ....

mně se nejvíc líbí tyhle stránky http://www.mybox.cz/pekarny/
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 6.12.2004 18:43  1925
našla jsem stránky o domácím pečení v pekárně
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 6.12.2004 18:33  1924
No třeba právě na co si dát pozor, kde se do toho kupuje směs nebo jaká mouka je nejvhodnější, příp. recepty a čas, za jak dlouho je hotovo od toho co tam tu mouku nasypu, jestli to tam sypu nějak vedle sebe nebo všecno na sebe, co všechno umí, ap... jsem zvědavá, přemýšlím, jestli bych to využila.
Užitečná je třeba i informace o těch míchadlech. A prý je lepší mít dvě než jedno.
tvx tvx Myslet si, že svět je JEN takový, jak - ho v daný čas můžeme pochopit je hloupé. 6.12.2004 16:43  1923
VandaJakou chces vedet praktickou zkusenost? Znam lidi co ji maji se kterejma jsem ji konzultoval a tak uz jsem ji mel dokonce jednu objednanou k narozeninam po dlouhym vyhledavani tech nejlepsich na jejich doporuceni.
Od ty doby co tam nasypes nejaky testo a nastavis parametry ti ho to zpracuje, uhnete, a posleze upece...
jsou ruzny typy kazdej umi neco jinyho nastavit a podobne. Chleba z toho je dobrej, vyrobu jsem na vlastni oci nevidel.Ty nejlepsi pekarny umoznujou pred pecenim vyndat michadla abys nemela v chlebu diry a umoznujou manualani rezim.

Co konkretne te zajima? zdali ti to vyrobi ten chhleba blbe, nebo zdali to sezere moc eletriny nevo zda je to poruchovy?
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 6.12.2004 16:37  1922
Macca;o)))
macca Macca - Welcome to Schrute Farm! 6.12.2004 16:36  1921
VandaProtoze se ceka na prvniho odvazlivce, co to koupi a vyzkousi ;o)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 6.12.2004 16:32  1920
tvxTak to mi nestačí, myslela jsem osobní praktické zkušenosti; to se tady, myslím, probíralo jen jestli je to vhodný dárek a kde najít na netu prodávané pekárny.

[ 13833 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt