Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Archiv klubu Cvičení a výživa [ŽP: 6 týdnů] (kategorie Sport - V LIKVIDACI) moderuje Šéf Lopuchu.




Tento klub se věnuje cvičení, sportům a jiným aktivitám, které mají za cíl pozvedout kvalitu těla a spolu s ním i jeho ducha :o) A jelikož kvalitní strava je základem všeho úspěchu, nesmíme ani na ni zapomenout. Takže vítejte! Vaše názory, dotazy a zkušenosti velmi rád uvidím a tím spíše budu rád, když Vám tento klub bude motivací. Motivací, která Vám přinese ono vysněné tělo či sportovní úspěch.


Linky na fungující diety:
Sacharidové vlny
Cyklická katogení dieta (CKD)
ABCDE
The art of velkovýkrm 2 - nejdřív přečíst první část!

Nabírání váhy:
The art of velkovýkrm / jurgen

Rozdělení druhů tréninku dle somatotypu:
Ektomorf Mezomorf Endomorf
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help
   
[ 1417 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
nash nash poutník na cestě 4.5.2005 10:07  202
Pavel_PMiluješ cokoli z kuřat? Tak to by ti unás chutnalo... dělám několik kuřecích spcialit a jeden rodinný recept na kuře, vymyšlený mou babičkou, který je podle všech, kteří hookusili tím nejlepším kuřetem, které jedli (tedy pokud to všichni neříkali jen tak ze slušnosti... :-))
antekirt 4.5.2005 10:03  201
Já jsem na obědy v práci už úplně přestal chodit. Jednak tam, kam chodíme, to mají skoro všechno smažené a najíst se tam zdravě je takřka nemožné, o meníčkách už vůbec nemluvím, a navíc jsem to pro můj rozvrh příliš velké porce naráz.

Ale abych nebyl úplně asociální a kolegové mě nepomluvili, tak s nima jednou týdně zajdu a dám si steak.
themajkl themajkl All those moments will be lost in time - like tears in rain. 4.5.2005 09:50  200
Pavel_P [199]: No moment, to jíš ještě normální obědy? To ničemu nevadí?
pavel_p 4.5.2005 09:47  199
Často taky zapékám s pórkem a sýrem, či vším co doma najdu a je zapeční hodno. Na přírodno s houbama - to miluju. I když, já miluju cokoliv z kuřat :o)

Hlavně to chce pestrost, aby se ti to nepřejedlo. Já mám v práci normální obědy a tohle jím tak ve dvě, ve tři. Obědváme totiž ut v 10:30, takže mi do odpoledne vyhládne :o) I obědy, které nám vozí si objednávám s ohledem na zdravěšjí výživu. Říkám zdravější, jelikož takovému vepřovému vrabci se špenátem a bramborovým knedlíkem nelze odolat :o)
pavel_p 4.5.2005 09:43  198
themajklChce to vyčíhat nějakou akci na kuřecí prsa a pak si nacpat mražák k prasknutí :o) Jinak navařím doma a pak si to v práci ohřeju v mikrovlnce. Úprava - vše co tě napadne. Různý plátky, směsi, číny. Kuřecí se dá udělat na milion způsobů. Nejčastěji k tomu mám rýži. A na otázku čím se nacpávám - příborem, či lžící :o)
antekirt 4.5.2005 09:42  197
KuřecíDělám si doma den předem: prsa grilovaná na roštu, dušená s bazalkou, dušená se zelenou paprikou jako maďarský pörkölt, dušená s čímkoli jiným, když není čas tak to jen posypu kořením a hodím na 5 minut do mikrovlnky.

Když nemám navařeno tak koupím grilované z maringotky (vyberu jenom čistá prsa, křídlo a kůži vyhodím).

Taky je docela dobrý šmakoun, což je vaječná bílkovina. Dá se jíst po studenu nebo upravovat normálně jako kuřecí maso.
themajkl themajkl All those moments will be lost in time - like tears in rain. 4.5.2005 09:31  196
kuřecíKde berete ta kvanta kuřecího? Navaříte doma? Něbo nějaké hotovky a v práci ohřejete? V jaké úpravě a s čím se tím nacpáváte?
pavel_p 4.5.2005 09:28  195
AntekirtVítej!

Jinak, tuňáků je nepřeberné množství, zkoušej různé příchutě, já bych taky dlouho u jednoho druhu nezůstal. Někdy si udělám studený těstovinový salát s tuňákem, to taky jde...
antekirt 4.5.2005 09:22  194
MrtvolaNa zadek je dobrý mrtvý tah s napnutýma nohama:

antekirt 4.5.2005 09:19  193
Jaj! Dobrý klub, book.

Já necvičím dlouho, teď asi dva měsíce a předtím asi dva roky pauza, kdy jsem jen seděl u počítače 15 hodin denně. Ale o tom víc jsem se do toho vrhnul, baví mě to a asi je pravda, že když se člověk začne pořádně hýbat, tělo si to pak bude vyžadovat znovu. Akorát se člověk musí pořádně naštvat a začít se sebou něco dělat. (Já se naštvu snadno, ale většinou mi to dlouho nevydrží, tentokrát to ale bylo pořádné nasrání a vydrželo mi to dýl než kdykoli předtím :-)

Dnes mám 170/68, před dvěma měsíci to bylo 75 a pěkné panděro. Chodím do posilovny 3x týdně, 2x týdně na box a právě uvažuju o tom, že se začnu učit squash. Jím 7x denně rovnoměrně rozdělená jídla: hlavně celozrnné pečivo, rýži, spoustu kuřecího masa, ryby, tuňák (i když ten už mi leze krkem, budu muset vymyslet nějakou inovaci), tvaroh. Prakticky jsem přestal jíst sladký, a ani mi to nějak nechybí (když má člověk po celý den stabilní hladinu cukru v krvi, jak po dalším netouží), drasticky jsem omezil pivo a piju radši vinný střiky.
pavel_p 4.5.2005 09:02  192
SmrtihlavLinkuj, linkuj a příště se ani neptej :o)
pavel_p 4.5.2005 09:02  191
KajikNo vidíš, sám píšeš, že to celkem flákáš. K čemu to pak je? Musíš zabrat! Flákání ovocen nepřínáší, jen námaha, nic jiného. Pořádně se do toho obuj! :o) Alespoň cvič doma u televize, když už se do toho fitka nedokopeš...
pavel_p 4.5.2005 09:01  190
LumyškaOsobně doporučji při pokládání činky podklesnout v kolenou a záda mít pořád fixovaná.
pavel_p 4.5.2005 09:00  189
AnonymPořadí cviků si určuješ jen a jen ty. Nějaký zaručený recept neexistuje. Jediné pravidlo je, že povětšinou se dávají nejdřív velké partie a cviky, které tě nejvíc unaví. Podle toho si pak sestavíš cvičební split. Například po těžkých dřepech (s činkou) jsi totiž natolik odvařený, že další cviky nejsou až tak kvalitně provedeny. Jinak, naprostá většina lidí, včetně mě dává břicho až na úplný konec.

Co se týče cvičení každý den, obden atp. Já doporučuji spíše obden, maximálně. Tělo opravdu potřebuje zregenerovat a já jsem na to zezačátku nedbal, cvičil každý den a tři měsíce jsem pak nemohl nic dělat, jelikož jsem si odvařil loket. Bolí to ještě teď.... Samozřejmě, takový břicho, pár kliků atp. prostě něco kondičního můžeš mít častěji, ale mluvím spíš o vážnějším cvičení (kdekoliv, s čímkoliv). Jeden den posilovat, pak aerobku taky jde, ale zase bych to neměl v těsné návaznosti. Když už, tak bych doporučoval jeden den cvičit, druhý den samotný stečing, vždy však alespoň jeden den v týdnu flákací.

Já jsám jsem nyní najel na trénink 3x týdně, tělo rozděleno na dva tréniky, které střídám.
anonym 4.5.2005 07:31  188
Jsem trochu zmatená ze všech článků o cvičení doma. Někdo tvrdí, že po aerobním cvičení a strečinku je nutné začínat břichem, jiný, že břicho se má nechat až na konec. Jeden tvrdí, že je nutné cvičit denně, druhý - obden a nechat tělo odpočinout. Nebo jeden den posilovat a druhý zařadit aerobní cvičení. co máte vyzkoušené vy?

[ 1417 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt