Porce haggisu (která nebude zrovna malá) s tuřínem a šťouchanými brambrami bude stát cca 100,-Kč. Porce steaku (300 g ze skotského hovězího - Highland Cattle) s anglickou slaninou a šťouchaným bramborem stojí 315,- Kč. Ostatní jídla se pohybují kolem 100 - 200 Kč; panák whisky blended (např. Johnnie Walker, Famous Grouse, atd.) 50,- Kč; panák single malt whisky (např. Talisker, Oban, a pod.) 100,- Kč atd. - prostě ceny na úrovni běžných podniků. Jediný rozdíl je v tom, že se jedná o skutečně gurmánskou restauraci, kde za špičková jídla, která v centru stojí cca 500 a více, zde zaplatíte ani ne polovinu ceny (a mnohdy kvalitnější jídlo než v tzv. luxusních podnicích. Do pátku potřebuji vědět všechny, kdo si objednají Haighland Cattle steak (maso musím objednat a nechat přivézt). Haggis mám již objednán, neboť jej použiji ještě na další akce, které v prosinci pořádám. |