Vy mé sladké prdelky,
samozřejmě, že jsem myslel na EGO neb můj břich a chuťové buňky jsou vždy nedočkavé, co dobrého si tam opět dáme. Co se týká cen: néjni to bufáč za dvacku ani snobárna za litr. Ceny jídel (i když hovořit o uměleckých výtvorech, jež je skoro líto pozřít, jako o potravě, je téměř hříchem) se pohybují mezi cca 100 - 250 Kč. Jinak v restauraci je mnou sehnanými historickými fotkami a šperky vyzdobený skotský koutek (to jen jako lákadlo pro váhavce).
Jinak v sobotu vůbec nemohu, neboť celý prosinec mám o sobotách hraní. 22. prosinec mi připadá jako nejvhodnější. Souhlasím s anketkou. Potřeboval bych to vědět trochu dopředu, abych zabezpečil místa (podnik je tak trochu ve fóru, takže ne vždy si člověk, pokud není objednán, sedne). Současně se pokusím, pokud to budu vedět dopředu, zabezpečit nějakou specialitku (což takhle např. haggis či steak ze skotského náhorního býčka - Highland Cattle -, který v Čechách jen tak neseženete?).
To Fredy:
Nezapomeň zítra metr. Tartan je již nedočkavý a neustále se mne ptá, kdy že z něho vznikne nový kilt. |